Tradicionalna humanitarna zabava okupila je oko 600 posjetitelja. Goste su zabavljali izvorna grupa Braća Vidovići te Stipo Božić & Slađa i M. i Erceg Band. Sudjelovala su i hrvatska kulturno-umjetnička društva: Posavina iz Züricha i Posavski dragulji iz Briga

Zavičajni klub Pećnik 25. siječnja je u Rheinfeldenu održao tradicionalnu humanitarnu Pećničku zabavu na kojoj se okupilo oko 600 posjetitelja. Zabava je započela intoniranjem himne te je odana počast preminulom članu Anti Rokiću, koji je sahranjen u Pećniku. Voditelj program Marko Matijević je nazočne posjetitelje pozdravio u ime društva i njegovog predsjednika Tadije Čolića te im zahvalio na odzivu na zabavu.
Nazočni su bili i gosti iz domovine, predvođeni predsjednikom Skupštine općine Vukosavlje, Pećničaninom Josipom Suvaljem. U ime župe, nazočio je član župskog vijeća Franjo Karlović koji je donio dopis vlč. Ante Perića, upravitelja župe sv. Alojzija Gonzage u Pećniku. Dopis, u kojem se župnik zahvaljuje za sve materijalne potpore crkvi u obnovi koju je pružio Zavičajni klub Pećnik, pročitao je Ivo Lubina.
Goste su zabavljali izvorna grupa Braća Vidovići te Stipo Božić & Slađa i M. i Erceg Band. Sudjelovala su i hrvatska kulturno-umjetnička društva: Posavina iz Züricha i Posavski dragulji iz Briga. Gosti su bili posluženi domaćim specijalitetima i pićima te kolačima koje su pripremile Pećničanke.
(www.hrvati.ch)