Izložba se otvara 7. ožujka u 19,00 sati u Gradskoj knjižnici A. Kovačića, uz nastup naše najpoznatije etno glazbenice Lidije Bajuk

Nakon izuzetno uspješne prošlogodišnje jesenske samostalne izložbe u New Yorku i uvrštenja Davora Vukovića u knjigu The Best Modern and Contemporary Artistst , zajedno s majstorima kao što su Jackson Pollock, Mark Rotho, Pablo Picasso, Andy Warhol i drugi, autor se, prije travanjskoga puta u Rim, na predstavljanje knjige u Galleriji L’Agostiniana, po prvi put predstavlja zaprešićkoj likovnoj javnosti slikama iz ciklusa Arhipelag.
Izložba, dopunjena slikama iz 2014., bit će otvorena 7. 0žujka u 19,00 sati u Gradskoj knjižnici A. Kovačića, uz nastup naše najpoznatije etno glazbenice Lidije Bajuk.
Slikar i pjesnik Davor Vuković (1951.) www.davor-vukovic.iz.hr održao je više od 60 samostalnih i 80 skupnih izložbi. Objavio je pet grafičkih mapa i dvije zbirke poezije. Na međunarodnom planu samostalno izlaže u Zürichu, Londonu, Tarareu pokraj Lyona, austrijskom Malom Borištofu i New Yorku 2012. i 2013.
Njegov rad objavljen je u knjigama: International Contemporary Artists vol. 6, New York, The Best Modern and Contemporary Artists, Rim,( uz Moneta, Picassa, Pollocka I dr.) i Hidden Treasure Art Magazine, Croydon. Godine 2010. objavljena je njegova monografija, koju je napisao Darko Glavan a uredio akademik Tonko Maroević, a dio je fundusa New York State Library.