ZKVH i NIU „Hrvatska riječ“ organiziraju predstavljanje serijskih i periodičnih publikacija Hrvata u Vojvodini koje će niti održano na 58. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga od 20. do 27. listopada na štandu „Vojvodina – više od knjige“

Zavod za kulturu vojvođanskih Hrvata i NIU „Hrvatska riječ“ organiziraju predstavljanje serijskih i periodičnih publikacija Hrvata u Vojvodini koje će niti održano na 58. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, u petak, 25. listopada 2013. godine, s početkom u 13 sati u dvorani „Borislav Pekić“ u hali 1a Beogradskog sajma.
U predstavljanju sudjeluju ravnatelj NIU „Hrvatska riječ“, odgovorna urednica tjednika Hrvatska riječ dr. sc. Jasminka Dulić, urednik Kužiša Davor Bašić Palković, urednica Hrckovih stranica Željka Vukov, ravnatelj ZKVH-a i urednik Godišnjaka i Nove riječi Tomislav Žigmanov i urednik Zvonika vlč. Dragan Muharem. Moderatorica je Katarina Čeliković, menadžerica kulturnih aktivnosti ZKVH-a.
Na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se održava od 20. do 27. listopada 2013. godine, na štandu „Vojvodina – više od knjige“ Pokrajinskog tajništva za kulturu i javno informiranje (prizemlje hale 4) izložene su, među ostalim, najnovije knjige i publikacije nakladnika vojvođanskih Hrvata.
(ZKVH)