Umjetnički par, Vlado Franjević i Rajka Poljak, iz Kneževine Lihtenštajn o svom radu i životu govorit će u srpnju u Zagrebu. Pozivaju sve zainteresirane kreativce da sudjeluju u njihovom programu na temu “Objasni taj svijet”

Umjetnički par, Vlado Franjević, rođen u Martincu kraj Čazme i supruga Rajka Poljak, rođena u Mihovljanu kraj Zlatara, nastanjeni su, rade i djeluju već duže vrijeme u Kneževini Lihtenštajn. O svom radu i životu govorit će u četvrtak, 17. srpnja 2014. u knjižnici Ivane Brlić Mažuranić u Zagrebu.
Tom prigodom prezentirat će i projekt SPIRALNI KANALI.  Projekt je Franjević osmislio u Švicarskoj i po prvi put 2004. realizirao u Estoniji. Do sad je bilo realizirano osam Spiralnih kanala u isto toliko evropskih zemalja. U Hrvatskoj je 2011., u Vukovaru, bio realiziran peti po redu taj interdisciplinarni umjetnički projekt.
Vlado i Rajka pozivaju sve zainteresirane kreativce da sudjeluju u njihovom programu na temu “Objasni taj svijet”. Prilozi se primaju zaključno do 15. lipnja 2014. a moraju biti poslani elektronskim putem na vaduz9490@gmail.com i obvezno naslovljeni sa “SPIRALNI KANALI: ZAGREB 2014”.
Prilozi mogu imati slijedeće forme: digitalna fotografija (digitalni kolaž ili motiv slike koji na najbolji način prezentira zadanu temu) ili kratka poruka (ne više od 30 riječi pisane na materinskom jeziku i prevedene na engleski), poslati molimo isključivo u word.doc ili u PDF-u.

Doznajte više

Vlado Franjević
+423 232 06 25
+41 79 537 91 75
skype: r.poljak-v.franjevic