Na CD-u Pogledi u višinu – Blicke nach obena snimljeno je 12 pjesama – šest na hrvatskom jeziku, pet na njemačkom i jedna dvojezična. Dodane su i knjižice sa tekstovima. CD je 76-godišnja Štikapronka publicirala u vlastitoj nakladi

„Pogledi u višinu – Blicke nach oben“ naziv je CD-a, koji je nedavno izdala Heli Franta iz Štikaprona. Na njoj je snimljeno 12 pjesama – šest na hrvatskom jeziku, pet na njemačkom i jedna dvojezična. Dodane su i knjižice sa tekstovima. Melodije i tekstove, koji imaju uglavnom vjerski i meditativni karakter, Heli Franta napisala je sama.
Melodije i riječi pjesama Heliki Franta dolaze u snovima. Franta, koja je samouka već puno desetljeće je članica crkvenoga zbora Štikapron. Pjesma Heli Frante harmonizira njen sin Wolfram. Za snimanje u domaćem študiju Štikapronca Frica Kokošiča je Franta angažirala prijateljice iz ženskoga zbora, malu Južnoafrikanku Remo, koja živi u Štikapronu, Štefana Kokošića, sina Wolframa, Mariju Lasaković, Mariju Pavičić, unuku svoje sestre i Štefana Fortunu, učitelja tambure.
CD je 76-godišnja Štikapronka publicirala u vlastitoj nakladi . Ranije je izdala kompaktnu ploču s naslovom „Ljubi život, živi ljubav“. Franta je napisala šest novih pjesama i namjerava izdati i treći album.
(Hrvatska redakcija ORF-a)