Proslava je održana u sportskoj dvorani Mehrzweckhalle u Lausenu a svim dosadašnjim predsjednicima dodijeljena su priznanja za njihov rad. Nastupom su je uveličali KUD Croatia Basel te KUD Vatreni opanci iz Mannheima

U sportskoj dvorani Mehrzweckhalle u Lausenu proslavljena je 20. obljetnica rada NK Posavine Basel. Uz zabavni program, kojeg je vodila Danica Paradžiković, bile su i kamere OTV Televizije iz Brčkog, a za glazbeni dio pobrinula se grupa Colonia i Enes Begović.
Za vrijeme programa, svim dosadašnjim predsjednicima NK Posavine Basel dodijeljena su priznanja za njihov rad u proteklih dvadeset godina, a do sada se na tim funkcijama izmijenilo njih deset. Sadašnji predsjednik Anto Gašić, te bivši predsjednici Jozo Dragičević, Perica Matić, Anto Grgić, Jozo Tomić i Ivo Vucić osobno su primili priznanja, dok Tomo Gudelj, Miljenko Sirovina, Ilija Grubišić i Mijo Dragić nisu mogli nazočiti slavlju.
Željko Vukoja, predstavnik NK Alkara i dugogodišnji prijatelji i suradnik Posavine, uručio je plaketu predsjedniku Posavine Anti Gašiću.
Proslavu su nastupom uveličali KUD Croatia Basel te KUD Vatreni opanci iz Mannheima.
Među gostima bio je i Ivica Dusparić, predsjednik Udruge hrvatskih nogometnih klubova u Švicarskoj te predstavnici dva najuspješnija hrvatska kluba iz Švicarske: NK Croatia Zurich, Ivan Barišić i Stjepan Janković, te NK Pajde Möhlin, Dejan Rakitić i Luka Samardžija.

Fotogalerija