Likovno-slamarski odjel Hrvatskog kulturno-prosvjednog društva Matija Gubec iz Tavankuta i Likovni odjel Hrvatskog kulturnog centra Bunjevačko kolo iz Subotice organiziraju Uskrsnu izložbu u svečanoj dvorani HKC Bunjevačko kolo a Galerija Prve kolonije naive u tehnici slame iz Tavankuta  je priređuje u prostorijama Galerije u Tavankutu. HKUD Vladimir Nazor u Somboru organizira radionicu, na kojoj će sudionici imati priliku upoznati se sa starim tehnikama ukrašavanja i bojenja uskrsnih jaja

Galerija Prve kolonije naive u tehnici slame iz Tavankuta priređuje Uskrsnu izložbu. Otvorenje će biti u petak, 18. ožujka 2016. godine, s početkom u 17,00 sati u prostorijama Galerije u Tavankutu. Na otvorenju će sudjelovati djeca hrvatskih razreda tavankutske Osnovne škole Matija Gubec.

HKUD Vladimir Nazor organizira u petak, 18. ožujka 2016. godine, Uskrsnu radionicu, na kojoj će sudionici imati priliku upoznati se sa starim tehnikama ukrašavanja i bojenja uskrsnih jaja. Također, polaznici radionice će i sami moći šarati uskrsna jaja koristeći te stare tehnike. Početak je u 19 sati i 30 minuta.

Likovno-slamarski odjel Hrvatskog kulturno-prosvjednog društva Matija Gubec iz Tavankuta i Likovni odjel Hrvatskog kulturnog centra Bunjevačko kolo iz Subotice organiziraju Uskrsnu izložbu u svečanoj dvorani HKC Bunjevačko kolo. Otvorenje će biti u ponedjeljak, 21. ožujka 2016. godine, s početkom u 17,00 sati. Izloženi radovi moći će se vidjeti do srijede, 23. travnja 2016. godine, svaki dan od 10,00 do 20,00 sati.
(www.zkvh.org.rs)