Na izložbi je predstavljeno 38 autora s 58 djela rađenih u različitim likovnim tehnikama. Brojnim prisutnim posjetiteljima obratila se predsjednica ULU HKD „Napredak“ Hiba Mustafić , a kritički osvrt na izložena djela dao je povjesničar umjetnosti Vojislav Vujanović

Tradicionalna Uskrsna izložba djela članova Udruge likovnih umjetnika HKD „Napredak“otvorena je u subotu, 19. ožujka u Galeriji samostana Sv. Anto u Sarajevu. Na izložbi je ove godine predstavljeno 38 autora s 58 djela rađenih u različitim likovnim tehnikama.
Brojnim prisutnim posjetiteljima obratila se predsjednica ULU HKD „Napredak“ Hiba Mustafić, a kritički osvrt na izložena djela dao je povjesničar umjetnosti Vojislav Vujanović.
Akademski slikar i član Akademije nauka BiH fra Petar Perica Vidić, naglasio je kako Galerija podržava djelatnosti ULU HKD „Napredak“ te na taj način pridonosi afirmaciji djela članova Udruge i potiče ih na kreativno djelovanje. Izložbu je otvorio veleposlanik Republike Hrvatske u BiH Ivan Del Vechio.
Izložba će za posjetitelje biti otvorena iduća dva tjedna.
(hkdnapredak.com)