Prijave obrazovnih programa počinju 26. lipnja i završavaju 30. lipnja. I ove godine upisi će se odvijati elektroničkim putem na mrežnoj stranici Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole, a ondje možete preuzeti i korisničke upute podijeljene po cjelinama

Zadnjih dana nastave za osmaše i njihove roditelje najvažnije je pitanje – u koju srednju školu će se upisati. Razgovori o ocjenama, dodatnim kriterijima za upis i bodovnom pragu raspredaju se do u detalje.
Prijave obrazovnih programa počinju 26. lipnja i završavaju 30. lipnja. Popis najčešće postavljanih pitanja u vezi s prijavama i upisima u I. razred srednje škole i sažetih odgovora na ta pitanja može se pronaći na stranici Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i na stranici www.upisi.hr. I ove godine upisi će se odvijati elektroničkim putem na spomenutoj mrežnoj stranici Nacionalnog informacijskog sustava prijava i upisa u srednje škole, a ondje možete preuzeti i korisničke upute podijeljene po cjelinama. Prijavite se na vrijeme.

Informirajte se o upisima

Prije negoli izaberete, pogledajte i ove stranice www.cisok.hr i www.upisi.hr