Nakon večernje mise u Schaffhausenu, učenici iz Vrbovca i njihove učiteljice predstavili su svoju školu kratkim filmom, a sve prisutne počastili poznatim vrbovečkim specijalitetima. Uručili su i prigodne poklone voditelju misije fra Miljenku Stojiću i predsjedniku misijskog vijeća Miji Aniću

Početkom travnja u Švicarskoj su boravili učenici osnovne škole iz Vrbovca. Došli su na poziv svojih vršnjaka, polaznika Hrvatske nastave iz. Naime, na inicijativu učiteljice Božice Matak, koja vodi nastavu u Schaffhausenu, a prije je radila u školi u Vrbovcu, razvila se lijepa suradnja između ovih učenika koji se redovito i dopisuju; na njemačkom i na hrvatskom jeziku.
Gosti iz Hrvatske bili su razmješteni po obiteljima u Schaffhausenu. U nedjelju, 3. travnja, nakon večernje mise u Schaffhausenu, učenici iz Vrbovca i njihove učiteljice predstavili su svoju školu kratkim filmom, a sve prisutne počastili poznatim vrbovečkim specijalitetima. Uručili su i prigodne poklone voditelju misije fra Miljenku Stojiću i predsjedniku misijskog vijeća Miji Aniću, koji su se pobrinuli da ovaj posjet vrbovečkih učenika bude što ugodniji i sadržajniji.

Fotogalerija