HNS je učenicima hrvatske nastave poklonio karte za nogometnu utakmicu, a hrvatski reprezentativci su ih pozvali u zajedničku šetnju Skadrom

Učenici hrvatske nastave su 6. listopad, prisustvovali nogometnoj utakmici između Hrvatske i Kosova. Utakmica se zbog tehničkih razloga održala u Albaniji, stoga su učenici rano ujutro krenuli put Skadra. Svi su bili vidno uzbuđeni jer su znali da će se upoznati sa svojim nogometnim idolima, a sve zahvaljujući Iliji Janoviću te Hrvatskom nogometnom savezu. Naime, HNS je učenicima hrvatske nastave poklonio karte za nogometnu utakmicu te su s Janovićem dogovorili i ostvarili ovaj susret. Učenici su jedva dočekali zakazani termin upoznavanja s Vatrenima.

Ispred hotela su hrvatski reprezentativci srdačno pozdravili učenike, koji su ih dočekali u nacionalnom dresu, te ih pozvali u zajedničku šetnju Skadrom kako bi im podijelili autograme i bolje ih upoznali. Najveseliji trenuci bili su golovi hrvatske reprezentacije koja je sa 6:0 slavila protiv Kosova.

Veliko hvala Hrvatskom nacionalnom vijeću Crne Gore, Hrvatskoj građanskoj inicijativi, Hrvatskom nogometnom savezu te LEDU Crne Gore.

Pogledajte VIDEO i fotogaleriju