CROEXPO će okupiti preko 200 tour operatora, 150 novinara, 300 investitora, preko 2000 Hrvata iz Sjeverne Amerike te 150.000 posjetitelja iz SAD-a i Kanade. Organizator CROEXPA u Las Vegasu su Dragan Chach Cacinović, poznati hrvatski glazbeni producent koji živi i radi u SAD -u te agencija Apriori Gold iz Zagreba

Daria Krstičević, predstojnica Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske održala je 8.veljače sastanak s Danijelom Koletićem, članom hrvatskog dijela organizacijskog tima projekta CROEXPO koji će se održati od 23. do 24. rujna 2016. u Las Vegasu, SAD.
Na sajmu i konferenciji CROEXPO u Las Vegasu, po prvi put će se u SAD – u predstaviti hrvatska turistička i gastronomska ponuda, investicijski potencijali Republike Hrvatske te brojni uspješni Hrvati koji žive izvan Republike Hrvatske.
Koletić je predstojnici Krstičević prezentirao glavne ciljeve projekta te zatražio potporu i pokroviteljstvo Državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske. Naglasio je kako je CROEXPO zajednički projekt domovinske i iseljene Hrvatske te projekt koji nastoji povezati najbolje iz i izvan Republike Hrvatske.
CROEXPO će okupiti preko 200 tour operatora, 150 novinara, 300 investitora, preko 2000 Hrvata iz Sjeverne Amerike te 150.000 posjetitelja iz SAD-a i Kanade. Organizator CROEXPA u Las Vegasu su Dragan Chach Cacinović, poznati hrvatski glazbeni producent koji živi i radi u SAD -u te agencija Apriori Gold iz Zagreba. (www.hrvatiizvanrh.hr)