Posjetitelje šestodnevnog sajma u Zagrebu očekuju puni paviljoni, novi naslovi i predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača

Za sve knjigoljupce tradicionalno se u studenom održava najomiljeniji sajam na Zagrebačkom velesajmu – INTERLIBER, međunarodni sajam knjiga i učila koji svoja vrata otvara u utorak, 8. studenog i traje do nedjelje, 13. studenog 2016.

Posjetitelje, kao i do sada očekuju puni paviljoni, novi naslovi i predstavljanja knjiga, dolazak hrvatskih i inozemnih knjiških zvijezda, razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici te na izložbenim prostorima izlagača.

Ovogodišnja novost je otvaranje galerije paviljona 5 gdje će se u posebnim terminima održavati različite kreativne i edukativne radionice koje pripremaju naši izlagači. Svi značajniji domaći nakladnici predstaviti će na Zagrebačkom velesajmu izuzetno bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući da hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige. Očekuje vas pregršt knjiga za djecu; s nama će opet biti sve poznate izdavačke kuće.

Atraktivnosti Interlibera doprinijet će i ZNANSTVENI KVART, posebno osmišljen dodatni sadržaj, gdje će posjetitelji uživati u interaktivnoj popularizaciji znanosti kroz prenošenje znanja na praktičan i zabavan način.

Organizatori Znanstvenog kvarta su Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske i Zagrebački velesajam.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Interliber se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

U istom terminu održavaju se SAJAM MULTIMEDIJE te INOVA.

Više o svemu možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma ili na službenoj facebook stranici Sajma. 
(www.mvinfo.hr)