U ime Dječjeg doma u Zagrebu donaciju je preuzela logopedica Svjetlana Tončetić Bogović. Za odlični glazbeni okvir pobrinuli su se Petar Grašo i Danijela Martinović, dok su kroz program večeri vodili Davorka Tovilo i Saša Pašaljić

Glavni inicijator i pokretač ove hvalevrijedne akcije bračni je par Tolj, vlasnici vinarije Saints Hills, koja proizvodi ponajbolja i najekskluzivnija hrvatska vina. Ivani i Ernestu Tolju priključili su se Stjepan Čuljak, vlasnik tvrtke CM Weine i mladi dizajner Ante Čurčić te je ostvarena odlično koncipirana i organizirana večer s velikim brojem uzvanika i hrvatskih poduzetnika iz Münchena, Bavarske i cijele Njemačke.
U ime Dječjeg doma u Zagrebu, koji zbrinjava djecu bez roditelja ili bez odgovarajuće roditeljske skrbi, te trudnice i majke s djecom, donaciju je preuzela logopedica Svjetlana Tončetić Bogović. Za odlični glazbeni okvir pobrinuli su se Petar Grašo i Danijela Martinović, dok su kroz program večeri vodili Davorka Tovilo i Saša Pašaljić.
„Saints Hills for Kids“ nije jednokratni projekt. Dapače, priredba u Münchenu uvertira je u sjajni nastavak humanitarnog djelovanja. „Cijeli projekt će prerasti u jednu fondaciju, a termin sljedećeg događaja krajem studenoga iduće godine u Londonu, očekujemo još veće društvo, više dobrih ljudi,“, najavio je Ernest Tolj.
Održana je bogata tombola, zatim je prodano svih 75 boca ekskluzivne linije „ET“, a Stjepan Čuljak je osobno moderirao licitacije dviju velikih, posebnih boca Dingača od devet odnosno dvanaest litara.

Doznajte više i pogledajte fotografije