U selekciji od 293 nominacije iz 34 zemlje, Čipi čips Country linija ponijela je laskavu titulu The WorldStar Awards za izvrsnost u dizajnu pakiranja te tako postala jedini nacionalni pobjednik ove godine

Na nedavno održanoj dodijeli nagrada The WorldStar Awards u Budimpešti, Čipi čips Country osvojio je nagradu za najbolji dizajn ambalaže u kategoriji hrane za 2016. godinu.
U selekciji od 293 nominacije iz 34 zemlje, Čipi čips Country linija ponijela je laskavu titulu The WorldStar Awards za izvrsnost u dizajnu pakiranja te tako postala jedini nacionalni pobjednik ove godine. U Hrvatskoj je ovo pakiranje već nagrađeno nagradom Cropack 2015. godine za najbolji dizajn u cjelini te je The WorldStar nagrada – kruna dosadašnjih priznanja. Riječ je o natjecanju kojem mogu pristupiti samo oni brendovi koji su već osvojili jednu od nacionalnih ili regionalnih nagrada za ambalažu, a koje su ujedno i dio Svjetske organizacije za pakiranja World Packaging Organisation, WPO.
Nagrada WorldStar WPO dodjeljuje se od 1970. godine, a kako ističu, osobitu pažnju polažu na ambalažu koja dokazuje inovativnost, estetiku privlačnost, ekološku prihvatljivost, jednostavnost za proizvodnju, praktičnost i značaj na globalnoj razini. Ove godine ukupno su dodijeljene 194 nagrade u 10 kategorija: piće, elektronika, hrana, zdravlje i ljepota, kućanstvo, luksuzni proizvodi, farmaceutski i medicinski proizvodi, produžena polica, transportna ambalaža i ostalo.
(Večernji.hr)