MHŽ i ove godine dodjeljuje nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice” Hrvaticama i ženama hrvatskoga podrijetla iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Njemačke, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Južne Amerike i Australije

Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena, CWN/MHŽ treću godinu zaredom organizira međunarodnu konferenciju “Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!”, 8. ožujka, u hotelu Westin u Zagrebu pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.
Tim povodom i ove godine Mreža dodjeljuje prestižne nagrade “Utjecajne hrvatske žene” i “Buduće liderice” Hrvaticama i ženama hrvatskoga podrijetla iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Njemačke, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Južne Amerike i Australije.
Listu ovogodišnjih dobitnica pogledajte na linku (http://croatianwomensnetwork.org/…/2018-winners-of-croatia…/), a program konferencije
na www.matis.hr i www.matis.hr2

Na konferenciji će se održati predavanja i paneli o položaju i utjecaju žena u Hrvatskoj i svijetu u politici, poduzetništvu, menadžmentu, znanosti, kulturi i humanitarnom radu.
Glavna govornica konferencije je dr. Vesna Bosanac, ravnateljica Opće županijske bolnice Vukovar i bolnice hrvatskih veterana, dobitnica nagrade Utjecajne hrvatske žene 2018.
Mreža hrvatskih žena www.CroatianWomensNetwork.org osnovana je prije tri godine u Torontu i danas broji više od pet stotina članova diljem svijeta. Prepoznata je kao platforma koja povezuje ugledne Hrvatice u domovini i inozemstvu.