Na euharistijskom slavlju u Gospinoj bazilici, koje je predvodio biskup Kutleša, mlade je pozdravio koordinator HKM u Švicarskoj fra Mićo Pinjuh zajedno s misionarima koji djeluju u Švicarskoj

Rumeni list, hodočašće hrvatske katoličke mladeži iz Švicarske u Gospino svetište Einsiedeln održano je u subotu, 24. rujna. Susret je započeo predavanjem dr. Dražena Kutleše, biskupa porečko-pulskoga.

Biskup Kutleša je predvodio i pobožnost Križnog puta uz Kalvariju pokraj svetišta te svečano euharistijsko slavlje u Gospinoj bazilici, zajedno s misionarima koji djeluju u Švicarskoj. Mlade vjernike na početku je pozdravio fra Mićo Pinjuh, koordinator HKM u Švicarskoj, a opatu Urbanu Federeru zahvalio je na dugogodišnjoj gostoljubivosti u samostanu Einsiedeln.

U zboru, koji je prekrasnim pjevanjem obogatio ovu svečanu misu, bile su najzastupljenije djevojke iz djevojačkog zbora misije St. Gallen, ali je bilo i pjevača iz ostalih misija. Zborom je ravnala prof. Dragica Bošnjak. Slijedila je plesna zabava i večera u gradskoj dvorani.

Fotogalerija i video