Izabrana je kao Miss Supernational iseljeništva u Beču. Potječe iz brojne obitelji koja je podrijetlom iz Plehana kod Dervente

U Vodicama je 6. lipnja u Hotelu Olympia održan finalni izbor za Miss Supernational Hrvatske na kojem se natjecalo 17 finalistica. Krunu najljepše osvojila je Tihana Babij (18) te će Hrvatsku na izboru za Miss Supernational predstavljati u Poljskoj u studenom ove godine.
Tihana je u finale izabrana kao Miss Supernational iseljeništva u Beču. Trenutno uči njemački u Beču, a u Zagrebu je na zadnjoj godini Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina. U slobodno vrijeme se bavi folklorom i tenisom. Na natjecanju u Vodicama je imala veliku podršku obitelji, prijatelja iz folklornog društva, koji su sa velikim oduševljenjem proslavili njezinu osvojenu titulu. Tihana potječe iz brojne obitelji koja je podrijetlom iz Plehana kod Dervente.
Titulu prve pratilje ponijela je Vanda Antunović, druga pratilja je Antonia Tea Beroš a lentu Miss fotogeničnosti dobila je Pia Cesarec.
Ovaj izbor ljepote je prije deset godina pokrenut u Poljskoj. U Hrvatskoj se održava već treću godinu z redom s regionalnim izborima u Hrvatskoj ali i u iseljeništvu. (Fenix Magazin)