Lero će predstavljati dramski amaterizam hrvatske na festivalu ‘Linhartovo srečanje 2013 će u Postojni prikazati svoju predstavu „Mjesečine za Lady Macbeth“ 28. rujna

Studentski teatar Lero gostovat će u Sloveniji s predstavom ‘Mjesečina za Lady Macbeth’ Milana Milišića, u režiji Davora Mojaša. U izboru Hrvatskog sabora kulture Lero će predstavljati dramski amaterizam hrvatske na festivalu ‘Linhartovo srečanje 2013.‘ koji će od 26. do 29. rujna u Postojni okupiti najbolje slovenske izvaninstitucionalne, nezavisne i amaterske kazališne produkcije.
Praizvedbu „Mjesečine za Lady Macbeth“ Lero je odigrao na 63. Dubrovačkim ljetnim igrama, a nedavno je na Amadeoff festivalu u Zagrebu ova predstava proglašena najboljom.
Scenografkinja i kostimografkinja je Dubravka Lošić, oblikovatelj svjetla Marko Mijatović, tonske slike Viktor Lenert uz tehničko vodstvo Mata Brnjića. U predstavi igraju: Ksenija Medović, Jasna Held, Zvončica Šimić, Latica Zekić i Matilta Perković.
Studentski teatar Lero će u Postojni prikazati svoju predstavu 28. rujna. S istom predstavom će Lero u studenom gostovati u Sisku. (Culturenet.hr)