Vjeroučenici Kotorske biskupije sa svojom vjeroučiteljicom sestrom Dragicom Kuštre i župnikom don Antonom Belanom, pripremili su bogati program, te je tijekom mise pjevao dječji zbor kojeg čini šezdesetak mališana, a neki od vjeroučenika spremili su i recitacije

Prčanjski župnik don Ivo Ćorić i ove godine je razveselio mališane na blagdan njihovog zaštitnika – Svetog Nikolu. Sveti Nikola dočekan je pljeskom mališana, te je nakon kratkog obraćanja djeci podijeljeno na desetke bogatih paketića.
Kako je sve izgledalo, pogledajte u fotogaleriji.
Tradicionalno svake godine, na blagdan svetoga Nikole, kotorski mališani željno iščekuju dolazak Svetoga Nikole. Vjeroučenici Kotorske biskupije sa svojom vjeroučiteljicom sestrom Dragicom Kuštre i župnikom don Antonom Belanom, pripremili su bogati program, te je tijekom mise pjevao dječji zbor kojeg čini šezdesetak mališana, a neki od vjeroučenika spremili su i recitacije. Mandolinski orkestar HGD „Tripo Tomas“ božićnim melosom ispratio je procesiju svetoga Nikole i malih anđela, dok su čitavo vrijeme sliku Svetoga Nikole iz nekadašnje crkve koja je pripadala Bokeljskoj mornarici čuvali mornari.

Svetu misu predslavio je fra Filip Karadža, a na kraju euharistijskog slavlja u prepunoj katedrali prisutnima se obratio i generalni vikar Kotorske biskupije, don Anton Belan.
Kotorska biskupija je ove godine osigurala i podijelila tri stotine paketića, a za kraj ove divne proslave razveselila je nazočne i vatrometom s Katedrale.

VIDEO