Proglašenje najboljih radova održat će se u Gradskoj galeriji u Iserlohnu do kraja ožujka 2018. godine, a izložba likovnih u travnju 2018. godine. Izložba u domovini bit će u svibnju 2018. godine u Osnovnoj školi Tina Ujevića u Osijeku

U tijeku je Međunarodni likovno-literarni natječaj na temu „Zeleno i plavo putovanje“ za djecu Hrvata u iseljeništvu i djecu iz Hrvatske, u dobi od 1. do 8. razreda osnovne škole. Rok prijave je 15. veljače 2018.
Natječaj i izložba likovnih i literarnih radova hrvatskih učenika iz cijeloga svijeta održat će se u Njemačkoj i Hrvatskoj pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, a u suradnji internetskog portala Hrvatski glas Berlin, Matice hrvatske za Ruhrsko područje, Mozaik Rim, Hrvatske nastave Hessen, Osnovne škole Tin Ujević iz Osijeka i Osnovne škole Zadarski otoci Zadar.
Proglašenje najboljih radova održat će se u Gradskoj galeriji u Iserlohnu do kraja ožujka 2018. godine.
Izložba likovnih radova održat će se u Gradskoj vijećnici u Iserlohnu u travnju 2018. godine, a u svibnju 2018. godine u Osnovnoj školi Tina Ujevića u Osijeku.
Bit će nagrađena po tri likovna učenička rada u kategorijama od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda i tri literarna učenička rada u kategorijama od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda.
(Hrvatski glas Berlin)

Uvjeti Natječaja