U programu sudjeluju: Tamburaški ansambl Hrvatskog kulturnog centra „Bunjevačko kolo“ HKC “Bunjevacko kolo” Subotica, Ansambl “Biseri” iz Subotice i gosti iz Zagreba, klapa “Kampanel”, te članovi folklornog odjela HKC “Bunjevačko kolo”

Veliko prelo 2017. održat će se u subotu, 4. veljače u dvorani Tehničke škole “Ivan Sarić” u Subotici, Trg Lazara Nešića br. 9, s početkom od 19:30 sati. U cijenu je uključena večera i piće. Sve informacije u vezi kupnje karata se mogu dobiti u Uredu HKC-a, Preradovićeva br. 4, Subotica ili na telefone: 024/55-55-89 ili 062/187-55-17 od 04.01.2017.

Na Facebook stranici HKC „Bunjevačko kolo“ će biti organizirana nagradna igra za dodjelu gratis karte za Veliko prelo 2017. U programu Prela sudjeluju: Tamburaški ansambl Hrvatskog kulturnog centra „Bunjevačko kolo“ HKC “Bunjevacko kolo” Subotica, Ansambl “Biseri” iz Subotice i gosti iz Zagreba, klapa “Kampanel”, te članovi folklornog odjela HKC “Bunjevačko kolo”.

Tijekom večeri će biti pročitana najljepša preljska pjesma, koju bira tročlani žiri, a birat će se i najljepša prelja s pratiljama. Goste očekuje i bogata tombola, jer svaka ulaznica osigurava mogući dobitak u izvlačenju.
(www.facebook.com)