Ovaj mjesec u Badenu gostuje Gradsko kazalište iz Đurđevca, u Schlierenu će se održati Livanjska noć a održat će se i deseta, jubilarna zabava HKUD Posavina iz Züricha i u Stadthalle Dietikon nastupit će Petar Grašo i grupa Prljavo kazalište

Ovih dana Hrvate u Švicarskoj očekuje nekoliko zanimljivih događanja. U Badenu će u subotu, 5. studenoga gostovati Gradsko kazalište iz Đurđevca s predstavom Večera s carem (Roter Turm – Rathausgasse 5, 5400 Baden). Blagajna se otvara od 18.45, a predstava počinje u 19.30.

Istu večer u Schlierenu će se održati Livanjska noć. Gostuje plesni klub Paganini iz Livna i zbor mladih HKM Zürich Korak. Zvijezda večeri je Mate Bulić – kralj dijaspore!

U subotu 12. studenoga održat će se deseta, jubilarna zabava HKUD Posavina iz Züricha. Osim domaćih folkloraša, nastupit će i folkloraši iz HKUD Posavina Ticino, a u zabavnom dijelu Marina Komljenović i Rade Lacković.

U Stadthalle Dietikon istu večer nastupit će Petar Grašo i grupa Prljavo kazalište. Karte za ovaj veliki koncert možete kupiti već sada preko ticketcorner.ch.
(www.hrvati.ch)