Dubrovački slikar i pomorski izlagao je u Parizu u Galeriji Metanoia. Na izložbi pod nazivom “D’une rive a l’autre” izložio je dvanaest slika većih formata 

Dubrovački slikar i pomorski kapetan Stjepko Mamić izlagao je u Parizu u Galeriji Metanoia, na poziv vlasnika Galerije Marca Higonneta i kuratora izložbe Jacky Kookena i Mone Ayoun.
Na izložbi pod nazivom “D’une rive a l’autre” koja je održana od 26.02.- 03.03.2016. godine Mamić je izložio dvanaest slika većih formata u tehnici ulja, akrila i mix media sa zlatnim listovima na lanenom platnu. Na izložbi su bila izložena i umjetnička djela, slike i skulpture, još pet umjetnika iz Francuske, Švicarske i Japana.
Najveću pažnju publike i ovaj put izazvale su slike iz serije “Mreža”, zahvaljujući čemu je pozvan na izlaganje u drugu poznatu parišku galeriju Thuillier koja se nalazi u dijelu Pariza Le Marais u blizini Picassovog muzeja u III. arondismanu koja uz Beauobourg, u kojem se nalazi i Galerija Metanoia na svega 50-ak metara od Centra suvremene umjetnosti Georges Pompidou. Inače, ovo je od 2014. godine bilo peto izlaganje slika ovog dubrovačkog umjetnika u Parizu.

Fotogalerija