Euharistijsko slavlje je u crkvi Sv. Dionizija u Kelkheimu predvodio je tajnik Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Frano Doljanin u zajedništvu sa župnikom fra Marinkom Vukmanom

Vjernici hrvatske katoličke župe Main-Taunus/Hochtaunus svečano su u nedjelju 15. veljače proslavili blagdan Alojzija Stepinca. Euharistijsko slavlje je u crkvi Sv. Dionizija u Kelkheimu predvodio je tajnik Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Frano Doljanin u zajedništvu sa župnikom fra Marinkom Vukmanom. Misno slavlje svojim je pjevanjem uveličao župni zbor pod vodstvom s. Magdalene Višić i orguljskom pratnjom Hrvoja Barnjaka. Misnom slavlju pribivala je i konzulica Generalnog konzulata RH iz Frankfurta Lidija Hadrović.
Misnom slavlju prethodila je molitva u čast bl. Alojzija Stepinca koju je predmolio župnik fra Marinko Vukman, a zatim procesija, u kojoj su sudjelovali ministranti, folkloraši i svećenici, od sakristije do u crkvu, gdje je ispred oltara postavljena slika bl. Alojzija Stepinca.
Za gradnju crkve Gospe Velikoga hrvatskog zavjeta u Kninu prikupljena je kolekta u iznosu 3000 eura. Nakon mise svi su pozvani na domjenak. (IKA)