Svečanost počinje procesijom i paljenjem svijeća kod kipa kardinala Stepinca. Sveta misa služit će se u crkvi Sv. Nikole Tavelića, a potom slijedi veliki obiteljski piknik, uz bogati ručak, te popularnu glazbu

U organizaciji Naselja Kardinal Stepinac, u nedjelju, 11. veljače održat će se već tradicionalna proslava Stepinčeva s bogatim programom. Svečanost počinje procesijom i paljenjem svijeća kod kipa kardinala Stepinca. Sveta misa služit će se u crkvi Sv. Nikole Tavelića, a potom slijedi veliki obiteljski piknik, uz bogati ručak, te popularnu glazbu.
U društvenoj dvorani slijedi podjela priznanja volonterima, članovima, zaposlenicima, članovima Parlamenta i hrvatskog Generalnog konzulata te počasnim gostima te povelja novim utemeljiteljima Naselja.
Osim toga, uz veliku zahvalnost hrvatskim vjernicima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji, uručit će se iznos od $7.615 u vidu Australia Day Appeal 2018, u korist Vijeća u borbi protiv raka. Iznos će primiti predstavnik lokalne vlasti u državi NSW.

Tekst: Franjo Harmat