Manifestaciju zajednički organiziraju Hrvatsko nacionalno vijeće i Hrvatsko kulturno-prosvjetno društvo „Tomislav“ iz Golubinaca uz logističku potporu Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata te medijsko pokroviteljstvo NIU „Hrvatska riječ“

Ovogodišnja manifestacija „Srijemci Srijemu“ bit će održana u subotu, 16. rujna, s početkom u 19.30 sati, u Centru za kulturu u Staroj Pazovi.
U programu će, uz domaćina – HKPD „Tomislav“ iz Golubinaca, sudjelovati članovi srijemskih udruga kulture: HKPD „Matija Gubec“ Ruma, HKC „Srijem – Hrvatski dom“ iz Srijemske Mitrovice, HKPD „Jelačić“ iz Petrovaradina, HKD „Šid“ iz Šida, HKD „Ljuba“ iz Ljube, Društva hrvatske mladeži Zemuna iz Zemuna i Zajednice Hrvata Zemuna – knjižnica i čitaonica „Ilija Okrugić“ iz Zemuna te Hrvatska čitaonica „Fischer“, Surčin. Kao gosti nastupit će članovi Hrvatske čitaonice Subotica.
Manifestaciju zajednički organiziraju Hrvatsko nacionalno vijeće i Hrvatsko kulturno-prosvjetno društvo „Tomislav“ iz Golubinaca uz logističku potporu Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata te medijsko pokroviteljstvo NIU „Hrvatska riječ“.

Priredba „Srijemci Srijemu“ do sada je održana u Srijemskoj Mitrovici, Šidu, Rumi i Novom Sadu.
(ZKVH)