Vjernici HKM Frauenfeld, koji se okupljaju na svetim misama u Kreuzlingenu i Frauenfeldu, sudjelovali su na zajedničkom sportskom danu u organizaciji misijskog vijeća iz Frauenfelda

Vjernici HKM Frauenfeld, koji se okupljaju na svetim misama u Kreuzlingenu i Frauenfeldu, sudjelovali su u subotu, 5. rujna na zajedničkom sportskom danu u organizaciji misijskog vijeća iz Frauenfelda. Zajedničko druženje započeto je u podne svetom misom u crkvi Klosterli u Frauenfeldu,, a predvodio ju je voditelj misije fra Mika Stojić. Po završetku svete mise rijeka vozila uputila se u obližnji Ellikon. Službeni dio programa otvorio je predsjednik HKM Ante Josipović.
Sportski dio započeo je kartaškim natjecanjem u beli. Bila su prijavljena 4 para. U finalnoj igri Ivo Petrović i Šime Kovačević bili su spretniji i sretniji od Ante Marušića i Kazimira Lovrića. Potom je voditelj fra Mika Stojić organizirao kratku kviz igru za sve sudionike Sportskog dana. Na natjecanju u odbojci nastupile su četiri momčadi, a najbolja je bila ona veterana za koju su igrali Ante Marušič, Mato Marušić, Mario Glavaš, Kazimir Lovrić, Šime Kovačević i Dražen Bukovec. Na kraju dana predsjednik misijskog vijeća Ante Josipović zahvalio se svim gostima i domaćinima.
(Fenix Magazin)