Jedan od organizatora spektakla bio je HKD Napredak Odžak, a sportska dvorana bila je pretijesna za oko 1200 posjetitelja

U Odžaku je 4. travnja održano snimanje emisije Lijepom našom, glazbeno-scenskog spektakla Hrvatske radiotelevizije. Emisija Lijepom našom već se više od dvije decenije prikazuje na HRT-u i svih tih godina uspješno je vodi Branko Uvodić, poznati tv-urednik i voditelj. Jedna od tajni popularnosti i dugovječnosti ove emisije je u tome što je u fokus stavila i manje sredine koje rijetko dobivaju medijsku pozornost.
Jedan od organizatora ovoga spektakla bio je HKD Napredak Odžak. Sportska dvorana u Odžaku bila je pretijesna da primi sve zainteresirane za ovaj događaj. Procjenjuje se da je bilo oko 1200 posjetitelja. Tu su bili i brojni gosti, među kojima vrhbosanski nadbiskup, kardinal Vinko Puljić, zatim prof. dr. Franjo Topić, predsjednik HKD Napredak, prof. dr. Dragan Primorac, renomirani genetičar i poznati javni djelatnik, ravnatelj HMI-ja prof. Mijo Marić te mnogi drugi iz kulturnog i političkog života Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Svojom izvedbom predstavio se HKUD Napredak Odžak, a nastupili su i mnogi popularni glazbenici, kao što su Miroslav Škoro, Neda Ukraden, Hanka Paldum, Nedžad Salković, Ilija i Marko Begići, Željko Jurić, Boban Rajović, Marija Pavković…

Emisija Lijepom našom, snimljena u Odžaku, bit će emitirana na Hrvatskoj radioteleviziji 14. i 21. travnja (subota) u 17.40 sati. (HKD Napredak)