U Bereg – Bački Breg na sjeverozapadu Vojvodine tamošnji KUD Silvije Strahimir Kranjčević pozvao je u goste dugogodišnje prijatelje: KUD Seljačka Sloga iz Bogdanovca i HKD Napredak iz Odžaka

U subotu, 11. veljače u Bereg – Bački Breg na sjeverozapadu Vojvodine tamošnji KUD Silvije Strahimir Kranjčević pozvao je u goste dugogodišnje prijatelje: KUD Seljačka Sloga iz Bogdanovca i HKD Napredak iz Odžaka.

Program je počeo šokačkom pjesmom domaćina koji su nastupili u svojim bogatim nošnjama. Nakon nastupa dječje skupine slijedio je pozdrav voditeljice programa Sare koja je na pozornicu pozvala predsjednika udruge Milorada Mikija Stojnića. Uz srdačan pozdrav i zahvalu prijateljima koji su se odazvali pozivu, predsjednik je poželio svima ugodnu večer te izrazio želju da se i u budućnosti u Beregu ori šokačka pjesma. Posjetiteljima se još kratko obratio Antonio Ratković, zamjenik gradonačelnice Sombora koji je naglasio da će udruga i dalje imati podršku grada.

Nastup KUD-a Seljačke Sloge iz Bogdanovaca zagrijao je veselu atmosferu, a zapjevali su i članovi KUD-a Napredak iz Odžaka.

Nakon zahvale svim sudionicima programa, pozornica je pripala TS Čokanj iz Našica koji su pjesmama i svirkom nastavili zabavljali posjetitelje do sitnih sati.

Fotogalerija