Bivšem kapetanu, a sadašnjem slikaru Stjepku Mamiću pripala je čast da mu slike 23. listopada budu izložene na prvom katu Eiffelovog tornja povodom 125. godišnjice otvorenja

Bivšega kapetana, a sadašnjega slikara Stjepka Mamića svoje četiri slike priprema za put za Palermo, a potom za Pariz. Njemu je pripala osobita čast da mu slike 23. listopada budu izložene na prvom katu Eiffelovog tornja povodom 125. godišnjice otvorenja.
Naime, svakih se 25 godina održava izložba ovoga tipa, a to sve povodom otvorenja te najljepše antene na svijetu. Tri slike pod naslovom “Noćno ribanje” , “Mreža” te “Svijetlo boja” svoje će mjesto naći na Eiffelu pa će svaki posjetitelj malo oko baciti na Pariz, a malo i na slike iz Dubrovnika.
Četvrta će se slika pod naslovom “Two Lovers” naći u jesenskom salonu “Carrousel de Louvre”. Slika Stjepka Mamića našla se i na naslovnici uglednog talijanskog časopisa za kulturu – “Effetto Arte”, a Stjepko će predstavljati Hrvatsku na Europskoj izložbi umjetnina koja se ove godine održava u Danskoj. Trideset godina rada i života na svjetskim morima ostavili su svoja sjećanja pa Stjepko predstavlja ribe različitih veličina, a još različitijih boja, ali i pogled na i u more s nekih nesvakidašnjih perspektiva.
(Dubrovački vjesnik)