Predstavljanje zbornika “Mediji i nova evangelizacija” biti će održano u Hotelu „Terme Tuhelj“, a o zborniku ce govoriti: dr. Jerko Valkovic i dr. Vine Mihaljevic

 

Pravo na rad i nezaposlenost u suvremenim društvima – tema je Godišnjega pastoralnog skupa hrvatskih pastoralnih djelatnika iz Zapadne Europe, koji će se održati od 8. do 12. listopada u Tuheljskim Toplicama u organizaciji Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta na Majni.
Predavači će svatko sa svoga motrišta govoriti o toj aktualnoj i izazovnoj tematici, a planirano je i duhovno-studijsko putovanje u Hrvatsko zagorje.
Tako će tijekom skupa dr. Josip Grbac govoriti o pravu na rad. Dr. Jerko Valković će govoriti o dobrovoljnom radu (volonterstvu) pod vidom navještaja novog modela društva. Dr. Gordan Črpić je svoje predavanje naslovio „Vrijednosti rada u Hrvatskoj i Europi”, a dr. Vladimir Dugalić „Svijet rada u kontekstu današnje krize socijalne države”, dok će dr. Zoran Sućur govoriti o siromaštvu i socijalnoj isključenosti nezaposlenih.
Predstavljanje zbornika “Mediji i nova evangelizacija” biti će održano u utorak, 9. listopada u 20 sati. Zbornik ce biti  predstavljen u Hotelu „Terme Tuhelj“, a o zborniku ce govoriti: dr. Jerko Valkovic i dr. Vine Mihaljevic.

Program

Tekst: Adolf Polegubić/IKA