Skulpturu hrvatske umjetnice „Sedna II“ (2013, Stein, Höhe 35 cm) nagrađena je na izložbi u Palazzo Comunale di Casacanditella drugom nagradom

Na grupnoj izložbi Swiss Artist Contest 2013, na kojoj su u svibnju u Galerie Del Mese-Fischer u Meisterschwandenu svoja djela izložile i dvije hrvatske umjetnice, Vanda Bilinski ,dvije skulpture, „Schlitzohr“ i „Sedna II“, a Željka Bratoljić-Melkay jednu sliku,”Pferde in Rosa”,stručni žiri je radove obje umjetnice odabrao za finalnu izložbu. Izložba se održala od 9. do 18. kolovoza u Općinskoj palači grada Casacanditella u Italiji.
Prvom selekcijom izabrani su radovi 70-ak umjetnica i umjetnika za izložbu Swiss Artist Contest 2013. u Galerie Del Mese-Fischer u Meisterschwandenu, drugom je među izloženim djelima izabrano 50 slika i 10 skulptura koje su u kolovozu bile izložene u Palazzo Comunale u Casacanditelli, a trećom su dodijeljene prva, druga i treća nagrada.
Talijanski stručni žiri, odnosno kritičar i povjesničar umjetnosti te urednik časopisa za kulturu i umjetnost Futuro, je skulpturu hrvatske umjetnice Vande Bilinski „Sedna II“ (2013, Stein, Höhe 35 cm) nagradio drugom nagradom među skulpturama. O osvojenoj nagradi na izložbi u Palazzo Comunale di Casacanditella Vandu je po povratku iz Italije mailom obavijestila galeristica Dora Del Mese.
(www.croatia.ch)