Uredile su ga učiteljice Gordana Kešina i Ela Tončić te učitelj Mladen Balent. Novi broj „Zvončića“, na 32 stranice, donosi obilje fotografija i tekstova iz života i rada učenika HN Berlin u tek okončanoj školskoj godini

Na završnoj priredbi Hrvatske nastave Berlin, u dječje ruke je, osim učeničkih knjižica, dospio i novi „Zvončić“, školski list Hrvatske nastave u Berlinu. Ovogodišnji list, sedmi po redu, uredile su učiteljice Gordana Kešina i Ela Tončić te učitelj Mladen Balent. Novi broj „Zvončića“, na 32 stranice, donosi obilje fotografija i tekstova iz života i rada učenika Hrvatske nastave Berlin u tek okončanoj školskoj godini.
List se bavi zanimljivim temama : hrvatskim suvenirima, glagoljicom, germanizmima u hrvatskom jeziku, Šumom Striborovom, uzorima, najdražim mjestom za putovanje, i time znaju li, koliko i što Nijemci o Hrvatskoj i slično. Hvalevrijedan je i književni pothvat u koji su se, na stranicama „Zvončića“, upustili učenici i učitelji Hrvatske nastave Berlin.
Naime, u spomen na preminuloga hrvatskog književnika Paju Kanižaja, učenici HN Berlin su na njemački jezik preveli nekoliko njegovih pjesama. (Hrvatski glas Berlin)