Ravnatelj srednje škole u Los Alamosu u Novom Meksiku izjavio je da je ponosan na to što je bivša učenica te škole izabrana za hrvatsku predsjednicu. Kolinda Grabar Kitarović četvrti razred srednje škole završila je 1896. u Los Alamosu kamo je otišla učeničkom razmjenom

Ravnatelj srednje škole u Los Alamosu u Novom Meksiku izjavio je da je ponosan na to što je bivša učenica te škole Kolinda Grabar Kitarović izabrana za hrvatsku predsjednicu. Kolinda Grabar Kitarović četvrti razred srednje škole završila je 1896. u Los Alamosu kamo je otišla učeničkom razmjenom.
“Naša je zajednica jako ponosna na njezina mnoga postignuća, koja uključuju i poziciju pomoćnice glavnog tajnika NATO za javnu diplomaciju i hrvatske ministrice vanjskih poslova. Želimo joj sve najbolje na novoj dužnosti predsjednice Hrvatske”, rekao je ravnatelj Eugene Schmidt za televiziju KOB iz Albuquerqueja, najvećeg novomeksičkog grada.
Kao kandidatkinja HDZ-a za hrvatsku je predsjednicu izabrana 11. siječnja, pobijedivši u drugom krugu izbora Ivu Josipovića.
(Hina/Laudato.hr)