Sinjani s komedijom “Izbori za lokalnog šerifa” gostuju na poziv Hrvatske kulturne zajednice Stuttgart i Katoličke misije Bad Cannstatt, dok je koordinator gostovanja u Švicarskoj Ana Števanja Macan

Nakon niza uspješnih kazališnih predstava koje je Sinjsko pučko kazalište u dva navrata, 2011. i 2013. godine, odigralo u Švicarskoj i koje su naišle na izvanredan prijem kod hrvatske publike, Sinjsko pučko kazalište s predstavom “Izbori za lokalnog šerifa” gostuje u Njemačkoj i Švicarskoj.
Sinjsko pučko kazalište od 7 do-12. studenoga gostuje u Njemačkoj i Švicarskoj, i to u Njemačkoj na poziv Hrvatske kulturne zajednice Stuttgart i Katoličke misije Bad Cannstatt, dok je koordinator gostovanja u Švicarskoj Ana Števanja Macan.
Na ovu turneju idu s komedijom “Izbori za lokalnog šerifa” autora Jasena Brajlovića, a u režiji Željka Viculina, koja je premijerno izvedena u Alkarskim dvorima povodom otvaranja Dana Alke i Velike Gospe u srpnju o. g.
U Švicarskoj će biti izvedene dvije predstave. U ponedjeljak, 10. studenoga u 19.30 sati, u Horgenu, Bergstrasse 70 (organizator: Prijatelji Sinjskog pučkog kazališta Horgen) i utorak, 11. studwnoga u 19.30 sati, u Zürichu, Dom NK Croatia, Thurgauerstrasse 68 (organizator: KUD Silvije Strahimir Kranjčević, Zürich).
Za sve obavijesti o predstavi u Njemačkoj obratite se na: Hrvatska kulturna zajednica Stuttgart i Hrvatska katolička misija Bad Cannstatt.
Za sve obavijesti o predstavama u Švicarskoj obratite se na: Ana Števanja Macan, tel. 044 740 20 45 ili 079 260 58 30.
(www.croatia.ch)