Osim nastupa u okviru Festivala migracija, klapa „Brodarica“ predstavila se i vjernicima u luksemburškoj Hrvatskoj katoličkoj misiji, gdje su Šibenčani nakon nedjeljne svete mise u Beggenu svojom pjesmom ugrijali srca Hrvata pristiglih iz cijelog Luxembourga

Hrvatsko društvo Luksemburg pobrinulo se za atraktivnu prezentaciju Hrvatske na 34. Festivalu migracija, kultura i građanstva koji se početkom ožujka tradicionalno održava u Luxembourgu.

U okviru velesajma LuxExpo na Kirchbergu posjetitelji su imali priliku upoznati se s hrvatskim kulinarskim specijalitetima i turističkom ponudom, a na velikoj pozornici svojim ih je nastupom oduševila klapa „Brodarica“ iz Šibenika.

Osim nastupa u okviru Festivala migracija, klapa „Brodarica“ predstavila se i vjernicima u luksemburškoj Hrvatskoj katoličkoj misiji, gdje su Šibenčani nakon nedjeljne svete mise u Beggenu svojom pjesmom ugrijali srca mnogih Hrvata koji su pristigli iz cijelog Luxembourga. Subotnjim večernjim koncertom, 4.travnja, u prostoru Bosso Bara zaokružen je prekrasan hrvatski vikend.

VIDEO