DPH Piran, koje djeluje pri Hrvatskom društvu Istra – Piran u Portorožu, ušlo je u Hajdukovu obitelj. Voditeljica splitskog ureda HMI Branka Bezić Filipović odigrala je važnu ulogu u povezivanju Hajduka i hajdukovaca iz Slovenije

Obitelj društava prijatelja Hajduka od 20.svibnja bogatija je za novog člana – DPH Piran. DPH Piran djeluje pri Hrvatskom društvu Istra – Piran u Portorožu koje postaju šesto inozemno društvo prijatelja Hajduka.
Gosti iz Slovenije, predsjednik piranskog društva Joso Begić i tajnik Danijel Begić, Hajduk su darivali prigodnom poveljom kao zalogom zajedničke suradnje u budućnosti. Uvjereni smo, rekao je primajući dar voditelj Odjela za članstvo Jasenko Ljubica, da će ova suradnja biti dugoročnog karaktera te da će članstvo u Sloveniji znatno porasti. Tom prigodom potpisan je Ugovor o suradnji te Pravilnik o Biloj noći koja se planira održati krajem godine u Portorožu. Voditeljica splitskog ureda HMI Branka Bezić Filipović odigrala je važnu ulogu u povezivanju Hajduka i hajdukovaca iz Slovenije. Tom prigodom potpisan je Ugovor o suradnji te Pravilnik o Biloj noći koja se planira održati krajem godine u Portorožu.
(http://hajduk.hr)