Studij su okončale Adelina Gartner iz Pandrofa, Dagmar Hercig iz Velikoga Borištofa, Ana Krupić iz Uzlopa i Ana Katarina Kinda iz Beča, koja ima korijene u Velikom Borištofu i Bibinjama (Hrvatska). Dagmar Hercig i Ana Katarina Kinda su završile studij u Beču, a u Željeznom su položile dodatni ispit za hrvatsko i dvojezično podučavanje. Dvije su apsolvirale dodatnu izobrazbu za hrvatski. To su Tereza Pfaller iz Pandrofa, koja podučava na tamošnjoj osnovnoj školi, i Heike Čmarić iz Cindrofa, koja je učiteljica na OŠ Rasporak

Na Pedagoškoj visokoj školi u Željeznom izobrazbu za hrvatsko i dvojezično podučavanje u osnovnim školama završilo je šest mladih učiteljica. Četiri su završile cijeli studij, a dvije su uz svoj sadašnji posao učiteljica u osnovnoj školi položile ispit za hrvatski.
Titulom Bachelor of Education studij su okončale Adelina Gartner iz Pandrofa, Dagmar Hercig iz Velikoga Borištofa, Ana Krupić iz Uzlopa i Ana Katarina Kinda iz Beča, koja ima korijene u Velikom Borištofu i Bibinjama (Hrvatska).
Dagmar Hercig i Ana Katarina Kinda su završile studij u Beču, a u Željeznom su položile dodatni ispit za hrvatsko i dvojezično podučavanje. Dvije su uz svoju redoviti posao u školi apsolvirale dodatnu izobrazbu za hrvatski. To su Tereza Pfaller iz Pandrofa, koja podučava na tamošnjoj osnovnoj školi, i Heike Čmarić iz Cindrofa, koja je učiteljica na OŠ Rasporak.
Tri apsolventice će se zaposliti na gradišćanskim školama, ali gdje točno još nije poznato. Ana Katarina Kinda namjerava raditi u Beču, i završiti magisterij. Izobrazba na Pedagoškoj visokoj školi za Bachelor of Education traje tri godine.
(Hrvatske novine)