Sastanku u Zagrebu nazočili su Paul Šarić, Ante Jurić, Ned Marunčić, Tony Krstičević i Jozo Brkić, koji su pozvali predstojnicu Krstičević da, u što skorijem roku, sa svojim suradnicima, posjeti Australiju i Novi Zeland 

Daria Krstičević, predstojnica Državnog ureda za Hrvate izvan RH održala je 26.lipnja sastanak s predstavnicima hrvatskih zajednica iz Australije i Novog Zelanda.
Sastanku su nazočili: Paul Šarić, predsjednik Hrvatskog doma “Alojzije Stepinac” u Geelongu te predsjednik Ujedinjenih hrvatskih klubova i društava u Australiji i Novom Zelandu, Ante Jurić, predsjednik Hrvatskog doma u Melbourneu te rizničar Ujedinjenih hrvatskih klubova i društava Australije i Novog Zelanda, Ned Marunčić, savjetnik premijera države NSW za multietnička pitanja i predsjednik Croatian Australian Community Coucila, lobističke hrvatske interesne grupe, Tony Krstičević, član Parlamenta države Zapadna Australija i Jozo Brkić, glasnogovornik Ujedinjenih hrvatskih klubova i društava u Australiji i NZ i glasnogovornik Croatian Australian Community Councila (CACC).
Na početku sastanka, predstojnica Krstičević se zahvalila predstavnicima hrvatskih zajednica na svemu što su činili i čine za Republiku Hrvatsku. Predstavnici hrvatskih zajednica iz Australije i Novog Zelanda su zahvalili Državnom uredu na dosadašnjoj suradnji. Naglasili su važne teme s kojima se susreću u svome radu te mogućnosti dodatnog unaprjeđenja suradnje između RH i Hrvata i hrvatskih klubova, udruga i zajednica u Australiji i Novom Zelandu.
Pozvali su predstojnicu Krstičević da, u što skorijem roku, sa svojim suradnicima, posjeti Australiju i Novi Zeland kako bi se upoznala sa aktualnim stanjem na terenu te ujedno predstavila i približila rad Državnog ureda Hrvatima u Australiji i Novom Zelandu.
(http://www.hrvatiizvanrh.hr)