Na svečanosti dodjele nagrade Međunarodne stolnoteniske federacije pod nazivom “Star Awards” u Dubaiju članica Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uriho iz Zagreba proglašena je za najbolju stolnotenisačicu s invaliditetom

Hrvatska stolnotenisačica Sandra Paović dobitnica je nagrade Star za najbolju stolnotenisačicu s invaliditetom u protekloj godini.
Na svečanosti dodjele nagrade Međunarodne stolnoteniske federacije pod nazivom “Star Awards” 7. siječnja u Dubaiju na vrhu poznate zgrade Burj Khalifa članica Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uriho iz Zagreba proglašena je za najbolju stolnotenisačicu s invaliditetom. Sandra je prošle godine osvojila zlatno odličje na Svjetskom prvenstvu u Pekingu.
-Do prije nekoliko godina mogla sam samo sanjati da ću se nastaviti baviti stolnim tenisom, a danas sam gotovo ostvarila sve svoje sportske snove. Ovo priznanje mi je tim draže što je ostvareno u konkurenciji ponajboljih stolnotenisačica svijeta. Ostaje mi samo da u ovoj pred paraolijmpijskoj godini nastavim dobrim radom kako bi mi za vrhunac karijere ostala borba u Riju za najsjajnije odličje na 15. Paraolimpijskim igrama”, kazala je Paović.
(Laudato.hr)