Riječ je o središnjem nacionalnom događaju u području visokog obrazovanja na kojem će više od 30 uglednih ustanova iz Hrvatske, Europe, Sjeverne Amerike i Azije predstaviti programe novčane potpore dostupne hrvatskim građanima za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma bit će Sjedinjene Američke Države

Institut za razvoj obrazovanja (IRO)  i Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu pozivaju Vas na Sajam stipendija i prateće obrazovne ponude u utorak, 16. listopada 2012., od 10 do 18 sati u velikom predvorju Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu te u četvrtak, 18. listopada 2012. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci. Ovogodišnji Sajam održava se pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića.

Riječ je o središnjem nacionalnom događaju u području visokog obrazovanja na kojem će više od 30 uglednih ustanova iz Hrvatske, Europe, Sjeverne Amerike i Azije predstaviti programe novčane potpore dostupne hrvatskim građanima za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma bit će Sjedinjene Američke Države.
Na ovogodišnjem Sajmu očekuje se više od 10 000 posjetitelja.
Program Sajma i popis izlagača.