Hrvatsko kulturno društvo i Radna zajednica komunalnih političara su po prvi put zajedno priredili Sajam gradišćanskih Hrvata. Došlo je stotinjak ljudi, sviralo je 10 tamburaških grupa i na oko 25 štandova hrvatskih sela predstavljeni su razne kulturne i kulinarske posebnosti

Hrvatsko kulturno društvo i Radna zajednica komunalnih političara su 9.lipnja po prvi put zajedno priredili Sajam gradišćanskih hrvata, a priredbu su održali u gradskom parku Borte.
Društva, sela, poduzetnici i umjetnici iz hrvatskih sela i onih preko granice predstavili su i prodavali svoje proizvode.
– Prošle godine je sajam održan po prvi put i to u Koljnofu. Ove su došli u Bortu, da se predstave široj publici i ne samo gradišćanskim Hrvatima, kazao je predsjednik hrvatskoga kulturnoga društva Stanko Horvath. Nadalje je kazao kako su organizatori su zadovoljni odzivom. Došlo je stotinjak ljudi, sviralo je 10 tamburaških grupa i na oko 25 štandova hrvatskih sela predstavljeni su razne kulturne i kulinarske posebnosti, rekao je Horvath.

Fotografije