RTL Croatia World prvi je specijalizirani kanal posvećen Hrvatima izvan domovine i spoj je informativnog, zabavnog i dječjeg programa te dramskih serija i dokumentarnih reality emisija tri glavna kanala „RTL Hrvatska“ (RTL, RTL2, RTL Kockica)

Televizija RTL Hrvatska dobila je još jedan program – RTL Croatia World, informativno-zabavni kanal koji gledateljima donosi najbolje od RTL-ovih serija i emisija. Dostupan je u Australiji, Novom Zelandu, Sjevernoj Americi i Kanadi.
RTL Croatia World prvi je specijalizirani kanal posvećen Hrvatima izvan domovine i spoj je informativnog, zabavnog i dječjeg programa te dramskih serija i dokumentarnih reality emisija tri glavna kanala „RTL Hrvatska“ (RTL, RTL2, RTL Kockica) i na male ekrane će donijeti najbolje od domaće produkcije.
Program će se emitirati 24 sata dnevno. Informativni program sastojat će se od središnje informativne emisije „RTL Danas“, a pregled najvažnijih događaja dana i najnovije vijesti iz zemlje i svijeta gledatelji će dobiti i u late night news magazinu „RTL Direkt“.
Zabavne minute donose magazin „Sve u šest“, popularna dramska serija „Ruža vjetrova“, kultna nagrađivana humoristična serija „Naša mala klinika“ te omiljena glazbena emisija „Top.hr“. Za one najmlađe tu su zabavno edukativne emisije „Mali svijet“, „Idemo u ZOO“ i „Šetnja muzejima“, kao i svima omiljeni „Kreativni kutak“ i „Baka priča najljepše priče“.
(RTL/Fenix Magazin)