Američki TV-producent hrvatskih korijena Peter Radovich na sam Dan hrvatske nezavisnosti u svom showu Thursday Night Football na CBS-u predstavio je hrvatski čelistički dvojac 2Cellos

Američki TV-producent hrvatskih korijena Peter Radovich na sam Dan hrvatske nezavisnosti u svom TV showu Thursday Night Football na CBS-u predstavio je hrvatski čelistički dvojac 2Cellos.
Poput velikih svjetskih zvijezda imali su se prilike predstaviti Americi u uvodnom dijelu showa koji na zanimljiv i atraktivan način najavljuje početak tjedne utakmice, proteklog četvrtka veliki dvoboj između Coltsa iz Indianapolisa i Texansa iz Houstona. Show je gledalo više od 20 milijuna Amerikanaca.
– Dosad sam u karijeri imao bezbrojna prekrasna iskustva, ali snimanje najavnog spota za Ligu američkog nogometa, u kojem su nastupili hrvatski glazbenici, i zapravo je prikazan na hrvatski Dan neovisnosti, što se dogodilo potpuno slučajno, jedan je od vjerojatno najznačajnijih događaja u mojoj karijeri – otkrio je Pete Radovich.
– Američka publika je izuzetno pozitivno prihvatila spot pa u siječnju, za vrijeme doigravanja, planiramo iskoristiti još jedan video koji smo snimili s 2Cellos, a doigravanje će pratiti još više gledatelja. Bilo je pravo zadovoljstvo surađivati s Lukom i Stjepanom. Veselim se što ću u budućnosti raditi s njima i s drugim hrvatskim umjetnicima, poput Gibonnija – dodao je.
Kulminacija Peterove kreativnosti zasigurno će se dogoditi za vrijeme Super Bowl 50 početkom sljedeće godine kada Amerikanci prate finalnu utakmicu 50. Super Bowla, najgledaniju emisiju u cijeloj Americi.
(slobodnadalmacija.hr)