Portal je nadogradnja edukativnog časopisa s najdužim “stažem” na tržištu koji je odgojio brojne generacije mladih ljubitelja književnosti i likovne umjetnosti, a to čini i danas

Portal Radost.hr nadogradnja je edukativnog časopisa s najdužim “stažem” na tržištu koji je odgojio brojne generacije mladih ljubitelja književnosti i likovne umjetnosti, a to čini i danas. U vrijeme kada smo bombardirani velikim brojem informacija i različitih neprovjerenih sadržaja Radost.hr pravo je osvježenje u digitalnom svijetu za najmlađe.
U rubrici Učimo zajedno nalaze se kvizovi iz hrvatskog, matematike, prirode i društva i engleskog koji služe za ponavljanje školskog gradiva. Uz pomoć njih djeca će dobiti uvid u svoje znanje iz pojedinog predmeta, što će im uvelike olakšati učenje. U istoj rubrici moći će pročitati članke o mnogim znanstvenicima, tehničkim dostignućima, zanimljivostima iz životinjskog i biljnog svijeta i time obogatiti svoje znanje stečeno u školi.
U rubrici Slobodno vrijeme objavljivat ćemo intervjue s poznatim književnicima za djecu, mladim, perspektivnim sportašima i umjetnicima. Djeca će moći zaigrati različite igrice koje ne potiču nasilje i dobro se zabaviti. Ovdje ćete moći saznati sve o aktualnim događajima za djecu, kao što su premijere predstava, kinoprojekcija i ostalih manifestacija.
Uskoro će na portalu biti aktivan i Klub djece Radost u kojem će se djeca družiti, pokazivati svoje najnovije radove, pjesmice, crteže… i pritom ostvariti mogućnost za pogodnosti kao što su kuponi za povoljnije ulaznice za izložbe i muzeje, kino i kazališne predstave i brojne druge darove i nagrade. Članovi kluba imat će povlasticu zaigrati nove igrice i otkriti napredne razine igranja.
Više od pola stoljeća kontinuiranog izlaženja, milijuni vjernih čitatelja, generacije školske djece koja su odrasla uz Radost svakako ulijeva povjerenje. Roditelji i djeco, od sada uz tiskano izdanje časopisa, svakodnevno možete posjetiti Radost.hr i neka on postane sinonim za najljepša sjećanja iz školskih klupa.
(Večernji list)

Pridružite se na Facebook-stranici Radosti

Više o časopisu Radost