Radionica je namijenjena svim članovima društva koji imaju ideje i razmišljaju o tome kako bismo mogli učiniti HKD Jadran društvom gdje radost, zajedništvo i angažiranost stoje u središtu interesa

HKD Jadran iz Malmöa organizira radionicu uz brunch u subotu, 14. siječnja od 11.00 -14.00 sati u prostorijama društva, Husie Kyrkoväg 100.
Naši članovi su naše najveće bogatstvo. Bez njih društvo ne bi moglo provoditi svoje aktivnosti. A bez aktivnosti ne bismo imali ni članove. Da bismo aktivirali više sadašnjih članova i istovremeno privukli nove, pozivamo na radionicu gdje ćemo razgovarati o tome kako bismo mogli učiniti HKD Jadran boljim društvom.

Htjeli bismo potaknuti raspravu u kojoj bismo se složili oko aktivnosti koje bi HKD Jadran provodio i kako bismo mogli doprinijeti da ih zajedno provedemo. Ova radionica namijenjena je svim članovima društva koji imaju ideje i razmišljaju o tome kako bismo mogli učiniti HKD Jadran društvom gdje radost, zajedništvo i angažiranost stoje u središtu interesa.

Prijaviti se možete na mail adresu info@jadran.se ili ostavite prijavu u poštanskom sandučiću – najkasnije do 7. siječnja 2017.

Upravni odbor HKD Jadran obavještava članove da će se godišnja skupština društva održati u nedjelju, 29. siječnja u 15.00 sati u prostorijama Hrvatskog doma Jadran. Birat će se novi predsjednik, kao i članovi Upravnog odbora koji će društvo voditi u 2017.godini, prema prijedlogu izborne komisije društva.