Slušatelji Tivta i Herceg Novog radio mogu naći na 100,8 MHz, dok je za Kotorane tu i dalje na 97,4 MHz. Ovo je još jedan u nizu velikih događaja za Hrvate u Crnoj Gori, koje je uspješno provela u djelo hrvatska krovna zajednica “Dux Croatorum“

Od 11. siječnja Radio Dux možete slušati na cijelom teritoriju Boke kotorske! Slušatelji Tivta i Herceg Novog radio mogu naći na 100,8 MHz, dok je za Kotorane tu i dalje na 97,4 MHz. Ovo je još jedan u nizu velikih događaja za Hrvate u Crnoj Gori, koje je uspješno provela u djelo hrvatska krovna zajednica “Dux Croatorum”.
Nakon više od pet godina postojanja, na radost brojnih slušatelja, program je dostupan za sve Bokelje. Sukladno novoj frekvenciji Radio Dux uskoro će imati novi portal i novu programsku shemu. Iznenadit će novim sadržajima u kojima će donositi informacije iz svijeta umjetnosti, vjere, kulture, politike, sporta, ali od sada obavještavat će slušatelje i o svemu što se tiče svakodnevnog života.
“Radosni smo, jer ovo je veliki dan za hrvatsku zajednicu, koji smo dugo čekali. Konačno se čujemo na cijelom prostoru Bokokotorskog zaljeva i šire. Ovo je značajno, ne samo za nas, već i za Crnu Goru i njenu demokraciju. Od sada hrvatska riječ čuje se na medijskom nebu Boke i time ispunjavamo i svoje ustavno pravo. Na nama je sada biti još bolji i kvalitetom programa opravdati i ime koje nosimo i očekivanja slušatelja”, rekao je Adrijan Vuksanović, predsjednik Hrvatske krovne zajednice “Dux Croatorum”.
(Radio Dux)