Projekt se provodi u partnerstvu s Hrvatskom maticom iseljenika i MH i njezinim ograncima diljem BiH i Hrvatske, gdje će biti izložena umjetnička djela koja su humanitarnoj udruzi „Fra Mladen Hrkać“ donirali akademski kipari i slikari i amateri

Humanitarna putujuća izložba „Pomozimo zajedno“- prva u nizu, u organizaciji humanitarne udruge „Fra Mladen Hrkać“ iz Zagreba i predstavništva Udruge u Širokom Brijegu, otvara se 5. ožujka u 19. 00 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru.
Projekt putujuće izložbe provodi se u partnerstvu s Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem BiH i Hrvatske, gdje će biti izložena umjetnička djela koja su humanitarnoj udruzi „Fra Mladen Hrkać“ donirali akademski kipari i slikari i amateri.
Izložba će u Bosni i Hercegovini proputovati kroz Mostar, Široki Brijeg, Grude, Livno, Tomislavgrad, Bugojno, Čapljinu, Stolac, Ljubuški, Čitluk, Vitez, Žepče, Sarajevo i Orašje te kroz 20 gradova u Republici Hrvatskoj, i to s ciljem upoznavanja stanovništva sa projektom izgradnje Doma fra Mladena Hrkaća za smještaj osoba na liječenju daleko od doma – u Zagrebu.
Financijski pokrovitelji humanitarne putujuće izložbe su: Vlada Republike Hrvatske i Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JP Hrvatske telekomunikacije Mostar d.d. i JP Elektroprivreda HZHB Mostar d.d.

Humanitarna udruga „Fra Mladen Hrkać