Jednodnevni stručni seminar NENAD BACH: „BRANDING HRVATSKE U SVIJETU: Koliko zaista vrijedimo i kako da to drugi saznaju? “ će se održati u utorak, 21. srpnja 2015. u Puli. Ekskluzivni pristup imat će samo 18 odabranih kandidata iz čitave Hrvatska koji prođu predselekciju. Prijave se vrše putem internetske adrese SlavniuIstri@gmail.com

Nenad Bach već 30 godina živi i radi u New Yorku gdje je osnivao CROWN (Croatian World Network). Početkom 1990-ih aktivan je u prikupljanju humanitarne pomoći za Hrvatsku te spletom okolnosti postaje neslužbeni ‘glasnogovornik’ i lobist Republike Hrvatske u SAD-u. O njemu je snimljen i cjelovečernji, nagrađivani dokumentarni film. Glazbenik Nenad Bach nastupa 28. lipnja 2015. u Dubuqueu, Iowa, s Dubuque Symphony Orchestra.
Jednodnevni stručni seminar NENAD BACH: „BRANDING HRVATSKE U SVIJETU: Koliko zaista vrijedimo i kako da to drugi saznaju? “će se održati u utorak, 21. srpnja 2015. u Puli. Seminar će se održati u prostoru Matice hrvatske, Bartolomeova 8. Ekskluzivni pristup imat će samo 18 odabranih kandidata iz čitave Hrvatska koji prođu predselekciju. Prijave se vrše putem internetske adrese SlavniuIstri@gmail.com. Kako bi se kandidatura uzela u obzir, potrebno je poslati CV ili kraći životopis kandidirane osobe.

Opširnije

Udruga „Slavni u Istri“ okuplja vodeće domaće i svjetske umove iz područja umjetnosti, znanosti, biznisa i medija, s ciljem umrežavanja, poticanja transnacionalne suradnje, ostvarivanja zajedničkih interesa te podizanja kulturnih standarda i opće kvalitete javnog života regije. Predsjednik je mr. Petar Ćurić, povratnik iz Londona.

Doznajte više